Wednesday, July 23, 2008

Is It Too Big For Him?


Obviously! hehe



Adoiii... Mama silap size la Awisy..
Malasnye nak pi exchange....




Dh macam sealion pun ade sket.. hehe

9 comments:

Ms Lola said...

Ala cute!!! Macam baby dlm citer popeye tu. Ape ye, nama die?

mrs noba said...

sealion??? kah kah kah!

mamaREDZHA said...

hee.. klu malaS nk pegi tukar, besar x per leh simpaN tGu dia beSau, jgn teRbeli kecik jer.. tu yg maSalaH..uhuhu...

CikPuanMuda said...

sama cam i dulu. baik u gi tukar darling. sebab kalau dia dah besar, pakai camtu nanti nak jalan licin. plus kotor nanti. that's from my experience laa..
p/s:lola, its sweet pea. i ni big fans citer popeye.huahahahah

Zuhaini said...

hihi.. bosarnyer!

tak pe, leh tunggu dia besar..

kalau teramik saiz kecik lagi payah.. :)

Mimi said...

ms lola... hahaha cpm ingat.. its sweet pea :) i pun layan popeye masa kecik ;)

mrs noba.. ada resemblance kan! part kaki tu, hehe (actually awisy marah gila bila terpijak part kaki yg panjang tu kuikui)

mamaredzha & zuhaini.. tapi yg ni bosar bonar!

cikpuanmuda... thanks for the advice!! betullakan ckp u, bila dia dh besar nnt xseswai dh pakai pesen ni.. i should go n change.. luckily i kept the receipt :)

The Queen Bee said...

besarnye baju! hehe.. i pun dulu once bought hariz baju besar - 9-12 months from MC. tapi i simpan je. now after few months dah bole pakai. ;)

Mimi said...

queen bee... tu laa, baby grow up fast kan.. tapi i'm considering cpm advice since awisy pun dh start berdiri, nnt dh jalan xseswai dh pakai sleepsuit.. sure kotor part kaki tu..

Ms. Amie said...

Kelakarla..comeynya..hahahaha...