Tuesday, July 22, 2008

New Gadget

Check out my new 'gadget' (he he)
Cute kan!!
But wait, there's more...
It can transform to
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
A tea cup

And a tea pot!

Alltogether now..

(rasa mcm main masak-masak dalam opis plak)

Kejap lagi ada meeting huhuhuhuhuuuu...

Chow!

10 comments:

Zuhaini said...

alahai comelnyer.. tapi kalau di combine, jadi teapot ye..? abih tu kalau tuang, tak tumpah ker..?

KV said...

alahai..comelnya!

mama ryan said...

comel giler...

nak join gak main masak2!!!

~Ja~ said...

waa...sgt practical! nak jugak! mana beli? :)

Ted said...

comel mcm mimi gak! :D

Mimi said...

zuhaini... x tumpahla.. kalau time nak guna xyah combine.. bila nk simpan je letak cenggitu

kv,emma,ted... cute kan!! jumlaa kita men masak2.. hehe

ja... beli kat carrefour.. dlm rm20 like dat..

CikPuanMuda said...

huihh.. confuse =p

Catz said...

aku kompius dgn bentuknya itu,,,,
hemm..kalau pi carefour ku nak tgk lah..tapi cute la..
ko main masak2 kat opis? karang terbakar opis...

Mimi said...

uikss.. cpm confuse nape? hehe

mimi said...

lol.. sbenarnye dia separate, mug n pot, dedua shape half moon like dat.. so bila tingkatkan teapot on top mug bottom, it'll become round mcm 1st pic tu.. its actually 2 separate unit :D fahammm??

catz kalau terbakar i call u dtg padam api.. bole demo she-ms skali :D