Wednesday, July 9, 2008

Small Big Boss

This is Awisy with his new trekker :)


He quite enjoyed this new vehicle of him and demanded for someone to push him around while he sit back, enjoy the ride, and smiles to everyone around him..





Mama planned to use this as stroller bila bwk jln2 petang-petang..


Xla lenguh tangan mama nak dokong dia lagi kann..


Kalau pakai stroller biasa tu dia dont want, nnt dia melenting-lenting nak keluar, end up Mama kene dokong Awisy sebelah tangan, tolak stroller kosong sebelah tangan.. huhuhu



Tengok kaki tu.. Macam big boss kan?!! Lately, Awisy senyum pesen camnieh pulak :D



Handphone serbaguna boleh digunakan sebagai teether


Chott ngan hp dah jatuh >:D percubaan menguis2 dgn kaki.. mcmla bole dapat kan?!!
Comei laaa budak tu.. rasa nak penyek-penyek!!



3 comments:

Zuhaini said...

hihi.. kalau awisy punya kaki leh sampai lantai, sure lagi best.. dia leh gerak-gerakkan benda alah tu dengan kaki dia.. :)

mommysarah said...

hadoilah cik mimi...kot yer pun awak geram ngan awisy, jalan arr nak penyek2.. kakaka!!!

seram keh tagline "rasa nak penyek-penyek!!" tue.. hihihi..

Mimi said...

zuhaini >> yupss.. nnt mmg ada stage yg bole remove pad kaki tu n baby leh gerakkan sendiri.. 10mths++ kot

mommysarah >> ehh seram ke? >:D saya dah selalu dah penyek2 dia sbb dia semakin nakal tau!