Thursday, July 10, 2008

Stroller Hunting With Another Avid Blogger

Avid blogger katanya eh? hehe :D

Well, yesterday, I received a call
*kringggg*
Me: Hello
Catz: Hello Mimi aku la nie..
bla bla bla bla (untuk dialog yang lengkap sila rujuk disini)

So today (on the way to UM harharhar - hanya catz yg paham) we stopped by Mothercare in-search for the perfect stroller. As requested by her sista : nak yang mahal dan kaler oren hehehe..
Guess what?! Masuk je Mothercare terus jumpa yg berkenan dihati..
Its not exactly orange, but reddish orange and mothercare's brand..
Untuk tidak membuat keputusan terburu-buru, kami pun KIV n round segala kedai stroller yg ada tapi bak kata org, kalau dah jodoh xkemana.. hehehe

Last2 masuk balik Mothercare n bought the first stroller yg kami berkenan itu :) Worth it sbb ada discount lagi tau~





Bertuah baby tu dapat aunty mithali macam aunty catz tau~ Catz kata expected next week..

Semoga semuanya selamat sejahtera buat adik catz n baby yg bakal lahir tu~

:D

2 comments:

NORA SAKURA said...

mimi,
i blog hop from catzs blog..and found yours..
baby you nyer baju cantik2x dan nampak sesuai+comel+looks mahal..(mmg mahal lah kan,hari2x berkampung kat mother care yerdak..hiks!)
untung dia dpt mak cam you nih...hehhehee..

Mimi said...

hi nora.. hehehe.. ni mesti sbb catz ni mengata haku perempuan gila shopping huhuhu.. tade aa baju awisy bukan seme mahal2, beli kat mothercare tu pun pilh yang 50%off taw! selain itu awisy juga memakai kiko & anakku & pureen & fiffy.. cuba tgk betul2.. hehehehe