Monday, August 18, 2008

The Dinner

This ws where we were last nite :)


**ehem.. ingat tokti je ke ada bday party



The event ws held by Darussyifa members. As my dad n my bro were are of them, kitorg pun menyelit sama :) Dato’ Dr. Haron Din ws there for me n hubs since we were engaged, wedded, pregged, n Awisy-ed (scroll till end for more pichas).. So, we were honoured to be here to celebrate his 68th bday ;)


Our table yang happening..


The dinner ws emceed by his daughter.. Dr Huda (of Klinik Huda) as well as his eldest daughter ws there as well.. N I believe all 10 siblings of him (merangkap Dato' Abu Hassan Din) were there.. It ws a simple yet meaningful dinner.. Aunty Jah (his wife) pun ada bagi ucapan.. I remembered his remark masa my parents anniversary, dia n aunty xpenah bergaduh sepanjang 40ys of marriage.. tak tahu apa yg nak digaduhkan.. huhuhuhu.. I wish it ws the same for me n Papa :P


Awisy menceriakan lagi suasana dgn jeritan-jeritan merdu ;P

This is US :D




Backdated... As I mentioned..


During our engagement, he ws wakil my side

During our solemnization


Awisy tahnik n cukur jambul (before dat, air & kurma selusuh pun Ust yg buatkan :D)..


Semoga semua panjang umur, murah rezeki, dan diberkati selalu... amin..



7 comments:

Zuhaini said...

wah.. bestnye ada ustaz hebat gitu yg follow (dari kawen, preggy n deliver) gitu kan..? ala-ala personal doctor gak la.. hihi..

uiks.. nape mama awisy tak sama kaler ngan papa awisy..? hihi..

Yg awisy duk meneliti carpet tu napa..? hihi..

Eh, buat kat ne ni eh..? cantek tmptnya... :)

*cantek USB kat entry terdahulu.. kaler-kaler!!!

Mimi said...

hehe.. ish personal dr ke? xlaa kot.. mcm over pulak statement tu.. act zuhaini, i pun nak suggest u bwk alia pi darussyifa (since u already worried sbb alia slalu sakit).. bole la belajar doa2 yg bole u amalkan..

awisy dh bosan, so nak elakkan dia jerit2 i lepaskan dia merangkak kat belakang ballroom tu.. suka laa dia..

the venue ws jw mariott putrajaya :)

mrs noba said...

tak pernah gaduh?!
mimi..amik la tips..then share it with us... :)

Catz said...

wah..kalah majlis ulang tahun siti nurlijah lah i guess..wow.kat marriot ke..?
hohoho..comelnya awisyy....hamboi-hamboiiii....

mamaREDZHA said...

wah.. meriah sungguh...
Dato' juga sungguh sporting...hehe!!

tomeinya awisy... mesti beh dpt lepas tuh...

babysofia said...

awisy sgt comei very gud boy yerrrr :)

Mimi said...

mrs noba.. agak segan nak tanya, nampak sgt nnt.. hehehe..

catz.. hihi, no comment.. tapi yg ni xde nyanyi2 just selawat beramai-ramai je, tu pun i miss sbb sampai lambat. N aah kat marriot putrajaya yg kat IOI tu.

mamaredzha.. yups dia mmg sporting cuma kita je yg segan selalunya. But one thing I know, he's very punctual.. even his family pun mention like dat..

babysofia.. good?? hehehehehe