Tuesday, August 19, 2008

Gender-Bender

Did I mentioned we went back to Melacca last weekend?
Hmmmm.. **scroll rollercoaster blog** Yes I did..

Me n Papa went to night market on sat eve to buy dinner (while Awisy went for a long walk with Atok Melaka hehehe). On the way back, I spot something rather interesting..




Look closely...



I wonder what kind of treatment they use.. Izzit some kind of consultation like wat food to eat or when to consummate maybe using those chinese calendar thingy or there might be some actual physical theraphy, I dont exactly know.. U gotta call those numbers if u really want to find out I guess..

When I ws preggy last time, I didnt hv any preference, let it be a boy or girl, as long as he's healthy, I'm happy. But of course, Awisy is our first child, and because he's a boy, we kinda hope it'll be girl for the next one hehehe.. I'm sure they'll make quite a pair (iskk.. berangan). But if we get another boy, it doesnt matter, as I said, as long as he's healthy :) Ha di ha.. dont get any idea, dr said its best to wait for around 2 yrs before the next one :D Tapi kalau yg dh dapat tu rezeki la kan :)

To cut my mengarutness short (I hv tons of work to settle, and yes I'm blogging at work, this is not auto-publish boohoooo), here is Awisy as he wake-up in the morning at his Nenek house :) Rambut kembang tapi masih super-adorable di hati mama...




Kan best kalau bole balik n amik awisy skarg..

K lah.. kene sambung keje...


Vye Vye!

11 comments:

yaya said...

hihihi... i suke tul tgk awisy u coz kulit die putih melepak... i memang suke sgt2 ngan baby yg putih2 ni. tapi my son adam tak putih plak, huhuhu....tapi saya tetap sayang die...

mrs noba said...

when i was preggie with my 2nd child...
memang pasrah aje..kalo girl, girl lah...
kalo boy jugak, terima ajer...
tapi alhamdulillah...

Zuhaini said...

hihi.. awisy... bagi la rmbut pesen apa, maintain cute je dia tu!

tomey.. tomey.. :)

NORA SAKURA said...

oh...cute nya...
boolat nya matamuuuu...
mak tergodaaa.....

precious innocent said...

masa 1 preggykan ryan, hubby i dah siap2 ckp yg dia mimpikan baby boy... n boy oh boy, dia punya sengih ala2 joker masa doc confirmkan..

this time lak, dia kata dia mimpi baby girl... huh.. tolong.. penat beranakkan ryan x habis lg wei.......

-mama emma-

Mimi said...

yaya owh.. takpe, ur adam tu dh mmg sgt cute n i'm sure will grow as one hensem man ;)

mrs noba u mmg lucky.. terus je dapat sepasang kan!

zuhaini hehe.. thanks!!

nora sakura hehe tergoda ke?? mata dia mmg bulat macam bola!

Mimi said...

emma tu laa kan.. i pun rasa belum ready lagi.. tunggulaa sikinit tu cerdik sikit..

C!kPuanMuda said...

i suka kalau baby baru bangun tido.. mesti kiss2 sampai dia jerit2. masyamm :D

Mimi said...

cpm.. yg masyam tu yg syok cium kan!! hehehehe

Catz said...

huhuhu..rambut kembanggggggggg..
cute jugakkk...in any style.tetapp cunnn

Mrs. Amie said...

boleh plak yer pilih2...but i wish my first baby ialah girl..heheh..