Friday, October 31, 2008

Torn

Between Nokia E71 and Sony Ericsson G900..

Any review?

P/s - Awisy n Papa suffering really bad diarrhea.. Vomit n everything.. huhuhuhuuu..

8 comments:

Anasfadilah said...

mimi search kat mobile88 for review

i go for nokia.

:)

Mynie said...

my hubby and i satisfied users of sony ericson (dah 2 each).. eh bukan you self-proclaimed sony junkie ke? eh, sony ngan sony ericson lain kot hehe..

YusVogue said...

used to be a nokia user.. memang amat practical and best la.. compared to sony.. (ni yang model mana yek?) coz Hubby pernah pakai sony 910i (betul ke?hehe) ala.. yang PDA phone tu.. hampeh je.. tp tak tau la kalau sony dah improve skang ni..

nape tak mo Samsung Omnia? macam best je hari tu kita dok belek for my boss (tapi sampai la ni tak beli2..sabo je la), very interactive la..tapi tu la.. bila brand samsung ni sebab moi dah terkena sekali..macam serik hehe.. (macam la kena beli)

anyway..
me vote for HTC wakakaka..(nak gak promote tu!) tak la, me vote for Nokia.. best tau E71 tu.. huhu sangat lady like! and i loike! ramai colleague i guna..

mrs noba said...

tak baik lagi diarrhea?
take care...

mimielola said...

Err, I ni dah jd gadget-ignorant, jd no komen lah. Unless u letak gmbr and the features that I can compare.

Catz said...

vote for nokia...er..vote for erricson...isk..isk..isk..aku pon tak taww..

mast@work said...

i am using e71 now.. best!! n sgt2 comel

Zuhaini said...

erm.. i tatau la.. tepek la gmbo kat sini.. and features dia.. haha.. baru leh vote! hihi..

actually it all depends on what u r looking for in a phone.. (it's what i think..). coz some phones differ from the others (on their features and all) so, good luck!

**i am using N95 since i was preggy few months old... :)