Friday, April 24, 2009

Ariani in Bangi

Opening today. Ramainye wanita-wanita menyerbu lunch hour tadi.
Saya masuk, amik bau, tengok sekeliling (memang menarik), dan keluar sebelum dapat apa2 idea, hehehe..
Actually ramai sgt org, sampai satu cermin share 8-9 org!
So kitorg keluar n masuk Old Town White Coffee n keluar balik, n had lunch kat Wong Solo.. (nak tau kenapa keluar, maybe nnt catz will write about it soon ;D)

Yay! Lepas rindu minum Es Buah~


Tgk dalam kedai tu.. penuh! Time ni byk lagi yg tgh on the way menyerbu ke sini.. hahaha

Yay! Esok cuti!!

7 comments:

Zuhaini said...

wah.. penangan ariani! agaknya kalau munawwarah, macam mana la agaknya sambutannya! :)

ada buat sale ke..? murah..? :)

Mrs Noba said...

hari tu lalu tak bukak lagi...
you tak try masuk ke mimi?

Mimi said...

i masuk! selection mmg menarik.. Tapi too many ppl so rasa rimas, next time maybe i'll give em a try heheh

C!kPuanMuda said...

section brape tu?

Mimi said...

hi cpm! Seksyen 19 dekat dgn kompleks pkns bangi

CATZ said...

hi mimi..
ko udah mengulang masuk ke belum???

Mimi said...

Catz.. belum lagi.. hahaha.. apeda aku.. xpela, aku masih setia dgn TR n Bawal.. Tungguuuuuu..