Thursday, August 13, 2009

Instead of Revising...

Esok ada test verilog!

Instead of mengulangkaji, saya tido! Its like the most efficient sleeping pill, Boolean Algebra. The moment i saw the list of formulas i feel sleepy. Sedar tak sedar, Papa kata i was asleep since news at 8 sampai habis CSI Miami. Memang betulpun, sbb bangun2 saya terus layan CSI vegas.. Erkkk..

Camne nieh? Xde semangat+xde mood+malas+ngantuk.. Ni pun dh ready atas katil sambil diapit dua pengapit yang dah lena diulit mimpi.

I used to excel digital logic design, but that was like 8 years ago? Skangni subject yang aku amik is advance digital system design which basic2 nye sume aku dah lupe. Tgk contoh pun xpaham! Cane dia apply distribution theorem tu, formula lain, tetiba kat equation lain pulakkk.. Iskkk.. Sila berhenti membebel dan tido sekarang. Esok bangun pagi-pagi (buta) n sambung stadi.. Adeh seb baik kene amik 3 subjects je!


Niat di hati, kalau test esok saya flunk (20 percent ok!), akan ko drop saja subject itu! Muahahahahaaha

1 comment:

Zuhaini said...

oh, siannya.... sabar ya..