Thursday, September 10, 2009

Where Goes My Mojo

Sigh

Belum apape dah sigh hahahaha.. Mmg hampes.

Takde mood la nak menulis skarg, not sure y. Orang lain adela gak alasan, mabuk mabuk tapi saya tak mabuk, heheh. Btw belated congrats to all my preggy blogger frens, Yaya, Emma, CPM, Hanis, hmm.. adelagi tak tertinggal? Nnt i refresh ok list tu if any.

Sedikit envy kepada mereka mereka ;)

Tapi hakikatnya saya masih belum bersedia:
1. Masih trauma setiap kali terkenang pengalaman contraction
2. Belum puas bermanja dengan Awisy walaupun kini dia membahasakan dirinya 'Abam' causing semua org tanya bilaa nak tambah Dish! Dish!
3. Jaga Awisy sorg pun tunggang terbalik, camne nak handle 2 of them?

Ok ok semua alasan remeh. Tapi penyebab utama:

4. Projek master involve radioactive source. Preggy woman tak boleh expose langsung dgn radiation coz fetus is part yg paling sensitive.. Will cause all sort of Nauzubillah.. Xnak tulis..

Tapi betul la, mcm hasil perbualan dgn Dr Naza (of shopaholic series) yg singgah rumah saya last week.. Asyik tangguh tangguh, sampai bila?

Insyallah, tangguh setahun je.. Hehehe


Oklah.. Nak tido! Tata

2 comments:

m@Ri@ said...

hehe..bila tiba masa mesti leh jaga 2 org..tp betulla susah gak kan nak handle tambah2 time study ni..apepun gud luck,,

precious innocent said...

in my case, patutnya start projek (haha!! sgt lucy) next yr, tp nak wat mcm mana, allah dah ada ketentuannya...

so terima dgn hati tbuka.. hehe...

-mama emma®-