Wednesday, January 27, 2010

News at 9

1. Side mirror replacement sampai hrni! Hoyeiii!

2. Ada jerawat batu di yg tumbuh di dagu.. Bencii! Papa suka ejek :PPP Suspicious, adakah sbb terlebih minum orange juice? Pelik tapi dulu penah kene sekali lepas makan pil vit c kat uni. 2 jerawat batu tumbuh. And googled, found forum discussing same cases.. Apparantly the oj triggers breakout due to itss acidity, it disturbs body ph.. Hmmmm... Apepun, cepatla masak! My hand is itching to touch it.

3. Jiran sebelah rumah renovate rumah. Sorry to say, memekak to the max! Pagi-pagi dh tebuk donding sampai rumah aku bergegar and bunyi bisingggg yang paling x tahan. Oh God, cepatlaaa siap.. Takkan nak komplen kan?? Dulu masa preggie w awisy kitorg mmg komplen sbb weeken pun dia memekak. Adoiiiii sakit kepala!

4. Berat tak turun-turun sbb makan banyak.. Haha

5. Ramai yg curious aku kene interview apa? Well i'm not changing job or anything like that. Its an internal interview w top managements. Part of the process utk naik gred. Cuak! Wish me luck...

6. Tiba-tiba rasa nak shopping beli baju baru... Hehehehhehehehehehheehheehhh

7. Ramai ckp citer Adnan Sempit best. My sis including. Kata lawak giler sampai sakit perut gelak... Rasa cm nak tengok lak.. Heheh.

8. Awisy suka bgn lambat! Tido lambat bangun lambat. Semalam dia bgn pukul 1pm! Huhu


Okie.. Sekian warta jam 9
Wassalam




Tata!

No comments: