Wednesday, February 24, 2010

Boria Seluar Pelekat

Seluar pelikat lalalala
*nyanyi ikut tune kain pelikat ;)

Cool eh? These trousers for Papa and shorts for Awisy are totally made from kain pelikat. Papa cakap sangat comfy!






Not that I'm selling them or anything. I just think they look so cute together ;D

Wanna know where we bought it? Maybe later! Haha.. Gottago, I got an educational visit (for real ok) today~




See you later, alligator!

7 comments:

AppleCrux said...

haha..mmg cute!

Zuhaini said...

yup. mmg nampak comfy :)

honeylanz said...

sedondong gitu...

Aimi Mukhlis said...

Seluar petak!! Gila tak boleh tahan... mcm trend budak STJ masa kita form 2 je..hehe :P

Mimi said...

Apple Crux..
Hahaha! Cute plus a lil bit funny actually :D

Zu..
Mmg comfy, hubby ske giler.. sbb its really kain pelikat

Has..
Tu la pasal, kekeke.. Matchy matchy gitewww ;)

Elia..
Kan! Dont cha notice dat pesen petak2 ni dah in balik?!! hahaha teringat masa trip brass band camping kat kota tinggi (eh betulke nama tpt tu kota tinggi ek??) hahahahaa.. poyo! ko ingat tak aku amikkan gamba ko ngan sape?? hehehehehehehehe

fabulous.farah said...

memang nampak cute sangat~huhuhu

Mimi said...

Farah..
Comel kan? Mama pun nak beli satu la.. baru aci! hehe