Thursday, February 25, 2010

Midnite Shopping at Downtown, Cheras

First time sampai sini.

Midnite market, downtown (ganti uptown ke?). My brother si kade yang suka sgt pegi ngan member-member uniten dia. On the way siap call dia mintak direction ha ha. Coz yg dia tau downtown dekat ngan HUKM and Stadium. Rupa2nye dekat velodrum (betul ke eja? lantak laa).

Kami datang on weekday nite, malam isnin kalau tak silap. So tak semeriah weekend (according to my brother). Tp lenguh jugakla merayau satu row ke satu row.

Enjoy the pichas...









So hehe, kat sini la Papa beli seluar pelikat tu ;) I bought a cheap top, memula harga rm35, tawar-menawar dapatla rm25. Plus a few other this and that.

My verdict.. Biasa-biasa aja. Cuci mata + excersize hehe. Harga ada yang ok, ada yang pasar malam bangi lagi murah, ada yang mmg murah. So many gerai baju, but not much variety. Fake crocs mmg berlambak2 la, byk gile gerai jual yang sama. Maybe sbb weekday, kalau weekend lagi happening kot? Tapi on weekday nite pun pengunjung yang datang sgt ramai, considering its > 12am. And Awisy is not the only budak kecik, ramai giler parents tolak stroller, ada yg baby < 1yr lagi :D



At least bolela datang kalau boring tengah2 malam sebab dah tidur siang secara terlampau kan?


Balik umah, sampai dalam kol 2. Esok semua lesu nak pegi keje. Hehe :D

3 comments:

fabulous.farah said...

tak pernah sampai lagi downtown ni...

honeylanz said...

tak pernah sampai lg..biasa pg yg kt danau kota tu aja...happening gak..mcm² ada!!

Mimi said...

Farah..
Kalau u boring2 tgh malam bole la jejak kat sini ;)

Has..
I pun x penah sampai, ni 1st time. Danau kota pun xpenah gak, tungguuuuu... hehehe :D