Monday, February 22, 2010

Sepah!

Well usually I just showcase his properly tidy organized playpen right? Example here.. Now look what really happens literally 5 minutes after that.



Upsidedownleftandright - just enuff void for tukang buat sepah tu duduk


Buat sepah sambil tengok tv..


I wish we can allocate 1 room for his playarea.. This playpen is in living room and the toys are overflowing our lepak area! Which room aa Papa?



*Datang ofis nak buat research tapi tak start start dr tadi.. huhu

4 comments:

azzamoro said...

banyak betul toys awisy. kalau airyll banyak macam ni abeh aa sepah satu rumah dari ruang tamu sampai dapur. hehe

Mimi said...

Azza..
Actually tu semua toys yg kumpul start frm newborn lagi.. I rasa nak sort la nnt, leh simpan memana yg patut disimpan. Huhu dia mmg suka sgt sepahkan, tu yg kitorg main campak2 je balik masukkan dlm playpen tu. Kalau extra rajin baru susun, hehe

honeylanz said...

byknye toy awisy!! tp beli has pun campak msk playpen aja @ storage box..senang. dorangkan main ikut mood.. ;)

Mimi said...

Has..
I ada satuje ala2 storage box yg beli kat ikea, nampak dlm gambar kaler biru tu.. Tapi awisy mmg fav terbalikkan that thing, habis semua toys bertabur.. huhu

tu yang rasa nak sort and simpan mana2 yg dia tak main out of sight!