Thursday, March 18, 2010

Memang Membencikan

Kalau dah makan satu set value meal Big N Tasty dan diikuti 2 cawan cocoa tapi perut masih terasa kosong seperti lubang hitam!

why oh why oh whyyyyyyyyyyyyy?!

4 comments:

fabulous.farah said...

huhuhu..biasalah tu kalau period..=)

Nina said...

ngehnge..kene beli double set 2, baru kenyang, takpon makan nasik lagi kenyang..heheh.

Mimi said...

Farah..
Biasa ke? Bg I luar biasa coz xpernah rasa mcm ni.. Cepatlaaa hbs period. Mau naik berkilo-kilo camniiiii..

Nina..
Hahahaaa :P Tapi ada betulnya la u ckp, sbb smalam i x makan nasi.. Maybe perutku ini perut melayu kan? dapat nasi baru senang hati. Hmmmmmmm... ;P

Aimi Mukhlis said...

That's mean your body is craving for nutrition dear and you're eating the wrong foods, thats why perut masih terasa lapar lagi and terasa seperti lubang hitam..hehe :P

Let me know if u want to know more. Losing weight is easy peasy like kacang kuda if you know the trick :)