Friday, March 19, 2010

Romantis

Oh yeah?

Think again..



While some other day we might love to matchy-matchy (errrr...) that whole day we couldnt stop bickering who shouldnt wear the t-shirt coz the other wear it first. Which is obviously me coz I wear it first!

:P Papa!

5 comments:

Dd LaLa said...

i like to matchy-matchy with my husband but never gets his approval or support. kalau terkena pun it's just a coincedence. so since tak de teman nak matchy-matchy...my son become a victim of my craziness.

honeylanz said...

wah..romantis gitu...suka gak matchy gini...

p/s: sorry if has tlupa nk inform..pindah blog tu ;)

isz_3707 said...

sama ok, dulu masa bcinta gatal dia yg beli baju suma nak sama, skang klau terpakai yg sama or macam nak sama pun sanggup tukar baju lain, mencik!

Aimi Mukhlis said...

sekali-sekala syok gak kan...hehe
rasa mcm budak sekolah pun ada, sebab budak2 skolah kan suka pakai baju sama (uniform skolah to be exact..hehe :P)

aku slalu terpakai baju sama kaler dgn Aimar, nampak sangat aku yg slalu shopping baju2 dia tu pasai kaler baju ikut taste aku..ngeee :D

Mimi said...

Dd Lala..
Same here! My son is my fashion victim, haha :D Kalau dgn hubby time raya je laaa.. haha

Has..
No prob babe! I yg ketinggalan.. not ur fault :D

Iszan..
Hahaha.. mmg kan! I kalau ungkit cerita2 zaman2 ber-couple nnt dia cakap "Itu semua perangkap!". Sabaujelaaa aku!

Elia..
Tu laa.. tapibila exactly sama, rasa segan pulak. Eh kalau aku nampak Aimar pakai baju kaler pink ke purple pasni, aku tau aa sapa punya keje!