Monday, April 26, 2010

Tempat Makan Baru Yg Besh :D

Red Wok Restaurant at Taman Kajang Impian (border BBBangi - Kajang I guess)..

The foods are quite nice! My dad ordered Kerapu Kerabu Mangga (nyummms!) and my pick would be the sotong goreng tepung~ Crunchy on the outside but soft and juicy on the inside. Nak Lagiii! Ada steamboat jugak, but havent try it yet, so no review ;)

At first glance the menu seems quite pricey. A lil bit pricier la kot than other restaurants that we frequent. But then the portion is VERY big! Haha :D So think twice when u feel like ordering Medium or Small. Better stick to the small ;)


Sorry, no pichas, sebuk makan! Hehe.. Dah nak balik baru snap a picha..




Toodles~

7 comments:

Zuhaini said...

bestnya la hai duduk dekat dengan parents. aku sangat jeles! ahahah :)

fabulous.farah said...

kat mane ye? nanti nak try google..thanks~

honeylanz said...

has sudah buntu nk mkn kt mn area setapak & wangsa maju nih ;)

Diana Sulaiman said...

cuba u bg direction sket katne restaurant ni??? i dah tak tau katne nak makan kalau balik umah my parents kat kajang nun...

Mimi said...

Zu..
Hehe, jgn la jeles. U pun category dekat jugak babe! At least senegeri kan?

Farah..
Google jgn tak google :D

Has..
Oh i totally can relate to that. Nak2 kita yg 'rajin' masak ni kan? hehe.. Tu yg jumpa tempat baru jd terlebih excited tuuuu ;)

Diana..
Oh no problemo. Tp I tau kalau from bangi je la. Nnt i update direction or kalau terlebih rajin i lukis map okie. Tungguuuuuu :D

catz said...

salam,
wah.good info. sepelaung je dari pondok mak. harusss ku terjah karangg.
:)
tq for the info yea. sebab aku dah mula bosan dgn suasana di seksyen 7 ye..hahha.balik2 urat keting,nasik berlauk, koh samui dll.
hiks. best nih nok.harus terjah soon.

Mimi said...

Catz..
Nnt try la steambot dia pastu bg review naaa! Heheheheh :D Best weh, dia masak mmg terasa aa kat lidah haku. Chinese halal food katanya, tp mcm thai food ada gak.. Enjoy~