Saturday, July 3, 2010

Gile

Omg i havent been sleeping since yesterday!

Rewind..
Papa gaduh dengan Awisy *dont ask - perkara biasa*maka both tido dalam keadaan cranky. Mama je cheery, before tido siap deep clean my make-up brushes lagi. Awisy TERtido before wash-up n gosok gigi, so change his diaper the baby way, using wipes and all. Papa tido pegang hp sbb terlelap sambil wifi. Awisy n Papa gaduh besar before tido, tapi bila dah lelap berpeluk erat lagi, muehehheheehheheheheee..

Rewind lagi..
Papa belanja Mama buke puasa yg besh. Tak sangka dia sanggup drive ke mv and amazingly jalan tak jem *considering malam minggu*. 25mins dh sampai. Makan sakan sampai perut tak muat hehe. Cayanggg Papa, tapi tu bukan advance beday tau!

Ffwd Sket..
Balik frm MV stop minum kat mamak sbb Mama mengada nak minum-minum, haha. Teh tarik mamak HENCE segar bugar sampai pagi! Kat mamak tgk game brazil vs ned.. sifat ke'lalang'an papa terserlah bila mula game sokong brazil, aik bila game end dh convert kepada penyokong orange.. Mama couldnt care less sbb semua team yg mama plan nak sokong dah out - SEMUA! So mama sokong sapa yg champion nnt mueheehehe.. Taapi schneider reminds me of schnitzel, hence my fb status.

Play..
Sekarang dh pagi and Mama contemplating, nak puasa tak ni? Kalau tak puasa boleh turun masak nasi lemak or bihun or keluar minum. Hehe.


Awisy ngan Papa (yg gaduh besar tu) masih berpelukan....

No comments: